Services

Onze SEO Bureau services

 • Analytics
 • Back-end ontwikkeling
 • Concurrentie onderzoek
 • Consulting
 • Inhoud marketing
 • E-commerce SEO
 • Redactie
 • Bedrijfsgerichte SEO
 • Front-end ontwikkeling
 • Grafisch ontwerp
 • Trefwoord onderzoek
 • Loodgeneratie SEO
 • Lokale SEO
 • Rapportage
 • SEO teksten schrijven
 • Strategie ontwikkeling

Tacan services

Waarom Tacan?

Efficiënt campagnebeheer. SEO campagnes zijn complex, met veel maand-tot-maand activiteiten die gecoördineerd moeten worden, naast insteltaken en routineonderhoud van de website. Een toegewijde account manager die zeer bedreven is in campagnebeheer en communicatie zal toezicht houden op je campagne. Met een beproefd, taakgestuurd systeem voeren we je campagne met de hoogst mogelijke efficiëntie, zodat je investering in SEO steeds gemaximaliseerd wordt.

Transparante, op samenwerking gerichte bedrijfsstijl. Wij nemen het mysterie uit SEO – omdat we geloven dat een geïnformeerde, betrokken klant de beste soort is. We geven je maandelijkse rapporten die gemakkelijk te lezen zijn, en we geven details over al het werk, de resultaten, de hoogtepunten en de uitdagingen die zich voordeden. En natuurlijk staan we altijd open voor je vragen, opmerkingen en ideeën.

Nadruk op resultaten. Geen enkel online SEO bedrijf heeft een grotere focus op de ROI van de klant dan Tacan Onze strategische en tactische inspanningen blijven altijd gericht op het genereren van leads of online inkomsten. Dit is uiterst belangrijk, want campagnes kunnen gemakkelijk op een zijspoor worden gezet en volledig ontsporen door het najagen van website verkeer, rankings of “ijdele” zoekwoorden. Uiteindelijk wil je dat je SEO campagne leads oplevert voor je verkoopteam, of inkomsten voor je online winkel – dat zijn de dingen waar we geen middel onbeproefd op laten om ze te bereiken.

Een team dat bekwaam is op alle kritieke gebieden. Het uitvoeren van SEO vergt een breed scala aan vaardigheden. We noemden al campagne management, maar dat is nog maar het begin. Ons SEO bureau heeft ook deze mensen klaar staan om voor jou te werken:

Copywriters, bedreven in B2B en B2C, die geloofwaardige, informatieve en boeiende inhoud kunnen maken voor off-site link building en on-site pagina’s. De kwaliteit van inhoud is veel belangrijker geworden voor SEO, want Googlebots zijn veel beter geworden in het rangschikken – en belonen – van inhoud die echt waardevol is en niet alleen maar volgepropt met een hoop trefwoorden.
Grafische ontwerpers die infographics, diapresentaties en andere visuele inhoud maken, tillen link building naar een hoger niveau. Tekstuele inhoud alleen is niet langer voldoende om uitgevers te interesseren en een kritische massa van relevante, gezaghebbende inkomende links aan te trekken. Daarom hebben we de betrokkenheid van ontwerpers bij de creatieve kant van onze SEO campagnes agressief opgevoerd.
Webdesigners en ontwikkelaars die veranderingen aan je website kunnen aanbrengen (of je daarover adviseren) om de SEO prestaties ervan te verbeteren, je conversie te verhogen en de prestaties van je site over langere tijd te volgen. Dit is uiterst belangrijk, want zaken als traag ladende pagina’s of gebroken links kunnen Google en andere zoekmachines ertoe brengen je inhoud minder organische zichtbaarheid te geven.
Top diensten die ons SEO bedrijf aanbiedt

De diepte en breedte van ons getalenteerde SEO team stelt ons in staat alle belangrijke diensten uit te voeren die nodig zijn voor een succesvolle campagne.

Analytics. Geen enkel SEO bedrijf kan campagnes voortdurend verbeteren zonder de juiste gegevens te verzamelen en die goed te interpreteren. Onze verfijnde, eigen tracking en validatie processen stellen ons in staat alle informatie vast te leggen die we nodig hebben om je resultaten op het gebied van het genereren van leads en inkomsten te verbeteren.

Back-end ontwikkeling. Sommige van onze cliënten geven er de voorkeur aan dat we SEO-gerelateerde veranderingen aan hun website uitvoeren, wat onze goed opgeleide en veelzijdige back-end ontwikkelaars in de meeste gevallen kunnen doen.

Concurrentie-onderzoek. Geen enkele SEO campagne zou in een vacuüm ontwikkeld moeten worden. Ons SEO bureau is zeer grondig in het onderzoeken van het concurrentielandschap vóór en tijdens alle campagnes.

Consulting. Als je nog niet klaar bent om je in een volwaardige SEO campagne te storten, of als je een frisse blik wilt om je huidige SEO campagne in detail te bekijken, dan kan een adviesgesprek met Tacan het perfecte startpunt zijn.

Inhoud marketing. De SEO campagnes van vandaag steunen sterk op de ontwikkeling van inhoud van hoge kwaliteit. Wij hebben schrijvers en redacteurs met ervaring in de meeste sectoren, zodat we overtuigende inhoud kunnen maken zonder een lange leercurve.

E-commerce SEO. We hebben meer dan twee decennia ervaring in het uitvoeren van campagnes voor e-commerce bedrijven van alle groottes.

Bedrijfs SEO. Zeer grote organisaties doen een beroep op ons om hun in-house SEO campagnes te ondersteunen door werk te doen waar ze zelf de tijd en/of het talent niet voor hebben.

Front-end ontwikkeling. Interactieve inhoud – vragenformulieren, online calculators, enz. – zijn heel krachtig voor link building. Onze front-end ontwikkelaars maken deze hulpmiddelen dagelijks.

Grafisch ontwerp. Onze grafische ontwerpers maken infographics, landingspagina’s en andere ontwerp-elementen die de link building kracht van off-site inhoud en de conversiekracht van on-site inhoud in je SEO campagne versterken.

Trefwoord onderzoek. Alle SEO campagnes staan of vallen met de kwaliteit van hun trefwoorden onderzoek. Met onze diepgaande ervaring in zo vele industrieën hebben we veel geleerd over de nuances van trefwoorden die op bepaalde bedrijven van toepassing zijn, wat ons helpt snel campagnes op te zetten.

Loodgeneratie SEO. Onze ervaring en staat van dienst met lead generation SEO campagnes is ongeëvenaard. We werken met kleine, middelgrote en grote organisaties in de hele V.S. die een dynamische groei in online verkoop-lead productie nastreven.

Lokale SEO. Lokale SEO campagnes zijn er niet alleen voor bedrijven die een enkele lokale markt bedienen. Lokale SEO is ook een effectief onderdeel van bredere SEO campagnes, wanneer bedrijven nieuwe geografische markten willen veroveren, nieuwe producten/diensten willen uitbrengen, en concurrenten in fel betwiste gebieden willen bestrijden.

Rapportage. Je zult merken dat de Tacan rapportage duidelijk, gedetailleerd, KPI-gericht en gemakkelijk te interpreteren is. We geven je ook toegang tot real-time online rapporten op ons eigen platform, zodat je 24/7 kunt zien hoe we ervoor staan.

Strategie ontwikkeling. Tactische uitvoering zonder een solide strategisch kader levert nooit resultaten op. De eerste stap in onze campagne is het stellen van veel vragen, zodat we je bedrijfsdoelstellingen, producten, diensten, belangrijkste verkoopargumenten, belangrijkste soorten verkoopweerstand, concurrenten begrijpen – en alles wat je ons verder nog kunt vertellen dat ons kan helpen een SEO strategie uit te werken die je sterke punten maximaliseert en eventuele zwakke punten minimaliseert.